Нараївська територіальна громада
Тернопільська область

Благоустрій в Лапшинському старостинському окрузі

Дата: 21.04.2023 11:45
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

Лапшинський старостинський округ Нараївської ОТГ висловлює вдячність ПП Качан 07 за допомогу у боротьбі зі стихійними сміттєзвалищами та приведення в належний стан місць для вивезення сміття.

Фото без опису

В результаті весняного благоустрою, силами сільськогосподарської техніки, яку надало підприємство, було ліквідовано чотири  стихійних сміттєзвалища та підгорнули до валу сміттєзвалище в урочищі «Ксьондзова долина», також вивезли сміття  з Лапинського кладовища, яке хаотично лежало вздовж огорожі. Прохання до людей: не кидайте будь де сміття!!! на кладовищі є спеціально підготовлене місце біля західного нижнього кута огорожі (нижче туалету). Також прохання, коли вивозите сміття на смітник,  не викидайте його відразу біля дороги, завезіть його глибше до валу!!!

Фото без опису Фото без опису

Також за допомогою чоловіків с. Лапшин, мотокосами покосили молоду паросль дерев на старому цвинтарі, яка виросла після минулорічної зачистки.

Фото без опису Фото без опису

Також силами працівників Лапшинського старостинського округу, в рамках весняного благоустрою, провели прибирання узбіч доріг: від Липової алеї  до Лапшинського стадіону де назбирали  понад 10 мішків сміття.

Фото без опису Фото без опису

Люди будьмо охайними – не смітіть там де живете, викидайте сміття в спеціально відведених місцях і не відновлюйте  ліквідовані сміттєзвалища!!!

Згідно ст.152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» порушення правил благоустрою  тягне за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360грн)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь