Нараївська територіальна громада
Тернопільська область

ПОЛІЦІЯ ЗАСТЕРІГАЄ

Дата: 24.04.2024 13:44
Кількість переглядів: 21

Фото без описуДопомога від "АТБ всім пенсіонерам України" - оголошення з таким змістом шириться соціальними мережами та на різних сайтах, схожих на інформаційні видання. Проте уся ця інформація - це вигадки шахраїв. 
Аферисти розповсюджують інформацію про неіснуючі акції від торгової мережі. Аби брехня звучала переконливо і на неї велося якомога більше людей, шахраї підсилюють її посиланнями на офіційні державні установи та програми такі як "єДопомога". Проте вказані там електронні адреси - це фейкові платформи. Як тільки людина переходить за даним покликанням, вводить свої особисті дані, а згодом зазначає код, отриманий в смс-повідомленні, доступ до її електронного гаманця отримують шахраї.
У таку пастку аферистів потраплять чимало жителів територіальних громад. Правоохоронці  наголошують, що інформацію про акції, виплати чи будь-яку допомогу потрібно дізнаватися з офіційних джерел. У жодному разі не переходити за сумнівними посиланнями, уважно перевіряти правильність URL-адреси сайту перед введенням конфіденційних даних, не вводити на сумнівних сайтах дані банківських карток і не повідомляти стороннім особам коди-підтвердження, які приходять.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь